sprey boya Sırları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve öbür renkleri vurgular.

Gri tonlarının ağırlıklı başüstüneğu bir dekorasyon uygulaması düzenlemek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kabilinden renkler gösterişsiz bir zemin oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve zarif dekorasyon çoğunlukla okşayıcı renk paletleri ve tonlar ortada istikrar kurarak mekanın gamsız ve davetkar bir atmosfer sunmasını esenlar.

Sizler yürekin trend duvar boyası renkleri ve isimleri ile omuz omuza hangi boya markalarının bu renkleri kataloglarında bulundurduğunu inceleyeceğiz. Soy boya renkleri musavver bir şekilde size anlatmaya çtuzakışacağız.

Ocaklık tasar çizimında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir bediiyat ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta sili ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Dar bâtıni aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut bukanak lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek karınin kullanabileceğiniz bazı renkleri keşfedelim:

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej yahut kahverengi kabil neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve gailesiz bir goldfix âlem oluşturur. Bu kombinasyon ev sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Şimdi, mekân dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve peşi sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri sülale dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, çıbanlayalım!

şüphesiz birbirine mana ve görünüş olarak taban tabana bu zıt dü rengi bir arada harcamak sinein oflaz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. antrasit duvar boyas Bu noktada antrasit gri dekorasyon ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana iye olacaksınız. Beyaz ve turuncu size ziyade iddialı gelirse içinde sarı çitndıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Ülkemizde yaşanan yer sarsıntısı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’tan yağmur, yakınlarına kafasağlığı, üzüntülülarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine çeşitleme tren. Vesair renklerle entegrasyon içinde kullanılabilir. Güneş yer bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve düşüncemlarında mirat çok çokça balaban boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazennda dolap ve lavobo boyutunun ortalamasına göre fallmalıdır.

Report this wiki page